Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyagerem bloudí Dammar. V jednu chvíli byl doma na Nyrianě 3 a chvíli na to se objevil na vesmírné lodi. Podle senzorů v momentě, kdy se Dammar objevil na lodi, zmizela z lodi Kes. Na lodi se začnou objevovat další Nyriané a mizet další členové posádky. Dojde to tak daleko, že Nyriané převezmou kontrolu nad Voyagerem... (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Voyageru se začínají hromadit značně nedůvěryhodní cizinci, naopak členové posádky začínají mizet. To co se zdá jako zajímavý vesmírný fenomén se záhy změní na důmyslnou invazní strategii. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know that I have a temper, but that doesn't mean that I'm always hostile, does it? I am forthright, I speak my mind; that is very different from being hostile. And if someone described me that way, they'd be way off the mark, wouldn't they? Then why do you look like you're afraid for your life?" ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výsměšná bezpečnost Voyageru... i protivníků, naprosto předvídatelná zápletka s divácky naprosto neuvěřitelnejma sázkama a z velký části vykradený z TOS a z Twilight zone - kde to bylo navíc udělaný značně líp - a mizerná kopie je mizerná. Dá se v pohodě sledovat jako podcast bez obrazu, vyzkoušeno za vás, oči mi to od práce za celou dobu nepřitáhlo ani jednou. ()

kpt.Johanson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že jde o recyklaci z TASky. Jenže Voyager přeci jen z TASky zrecykloval prakticky všechny epizody, některé dvakrát. A pak poměrně dost námětů vzal z TNG a DS9... Na to, že letěl někam daleko, jsou jeho epizody bohužel dost neoriginální. ()

Reklama

Reklama