Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager opět čelí Borgům. Z trosek jedné z borgských lodí se Doctor s Kes pokusí nalézt nejúčinnější metodu, jak se bránit asimilaci. Kes se borgské technologie dotkne a uvidí mrtvé borgské vojáky. V ten samý moment se před Voyagerem objeví několik borgských krychlí. Ty loď oskenují a zmizí. Systémy po nějaké době ukážou, že krychle nejeví známky energie. Posádka lodi využije nečinnosti borgské krychle a vydá se do jedné z nich na průzkum... (Varan)

(více)

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někteří říkají, že seriál doopravdy začal až tady. Je to pochopitelně nadsázka, přesto platí, že stejně jako DS9 definguje Válka s Dominionem, VOY definuje potýkání s Borgem. Kdyby nebylo excelentní epizody Dark Frontier, řekl bych, že je to nejfilmovější dvojdíl celého Voyageru. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A scorpion was walking along the bank of a river, wondering how to get to the other side. Suddenly he saw a fox. He asked the fox to take him on his back across the river. The fox said, "No. If I do that, you'll sting me, and I'll drown." The scorpion assured him, "If I did that, we'd both drown." So the fox thought about it, finally agreed. So the scorpion climbed up on his back, and the fox began to swim, but halfway across the river, the scorpion stung him. As the poison filled his veins, the fox turned to the scorpion and said, "Why did you do that? Now you'll drown too." "I couldn't help it," said the scorpion. "It's my nature." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl, nepřímočarej, s vývojem, dramatem, hezkejma vizuálama... škoda že nikoho nenapadne zvážit že když Borgové válčí s 8472, tak by mohlo jít jejich územím proletět "nadivoko". Nebo že pokud dostanou Borgové nad 8472 jakoukoliv výhodu, tak to může vést k jejich vítězství, asimiliaci 8472 a neodvratné zkáze celé galaxie - aneb Janeway opět předvádí své velitelské "kvality" (asi jako když fňuká nad tim že s ní její XO nesouhlasí, i když jasně řekl že jí v dalším postupu přesto podpoří). A bez těch holoodboček by se to taky obešlo. A vizuál lodí 8472 taky nemusel bejt tak očividně vykredenej od Vorlonů z Babylonu 5. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama