Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádku lodě překvapí symbol Omega objevující se skoro všude. Jediná, kdo o tom něco ví, je Janeway. Prý je to přísně tajné a nesmí o tom nikomu říct. Sdělí však posádce, že se jedná o přísně tajnou misi, a pověří malou skupinku lidí, aby splnili její příkazy bez dotazů... (Varan)

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka je směšná, na tom se snad shodneme. Pokud budu epizodu vnímat jako střet Sedmé a Janeway, tak obstojí více než se ctí. V takovém případě je její jediná vada na kráse, že z tohoto utkání vychází Borg jako ten osvícenější a pružnější, zatímco Federace je zpátečnická a rigidní. Jestli měli scenáristé takový záměr, tak klobouk dolů. Něco mi ovšem říká, že tak daleko nedohléli. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nechci pořád rejt, ale 300 000 km² (rozloha Německa) zničeno a páni vědci mají v epicentrum zranění jako od petardy ve flašce? A jak vlastně dopadli, vyhodili je do vesmíru, aby nemohli experiment zopakovat? No ještě víc mi vadí představa, že Voyager ukradne něco cizí civilizaci, jen tak aby to mohl zničit. Janeway si holt umí dělat přátele. Za dvě jen kvůli Seven. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět možná zajímavej, podání spíš nepovedený. Děj/scénář ve stylu "věci se postupně dějou". Napětí, tajemno nebo drama nikde. Janeway vtrhne na cizí území aby ukradla Omegu - že si jí dotyční nejspíš zítra vyrobí znovu nikdo neřeší. Celej díl drží pohromadě konflikt Janeway se Sedmou, jeho podání je ale dost zředěnej čajíček spíš o ničem - o tom že Janeway (a Federace) vyzněj jako zpátečnícký konzervy nemluvě. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jeden z těch dílů, kdy kroutíte hlavou nad logikou věci. Základní směrnice jde stranou, protože "božská částice"!! Federace to nezvládla, tak to nedovolíme nikomu, za žádnou cenu, i kdyby se to někomu povedlo, tak je zlikvidujeme taky! Co se na konci stalo, když se molekula sama stabilizovala, při pokusu ji zničit, jsem vlastně asi úplně nepochopil, ale o to tady nejde. Když se konfrontuje Sedmá s kapitánkou, tak často dávám za pravdu Sedmé, což asi není úplně v pořádku... Mimo tu logiku a postoj flotily to byl dobře natočený díl. ()

Reklama

Reklama