Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay nalezne v poškozené lodi mladou dívku Kellin. Kellin tvrdí, že Chakotaye zná, ale on ji v životě neviděl. Kellin Chakotayovi řekne, že kdysi na Voyageru pobývala, ale nikdo včetně něho o jejím pobytu nic neví. Chakotay se tak vydá zjistit víc... (Varan)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When you mentioned Commander Chakotay's name, she flushed. He did the same when he saw her. I suspect the Commander and Kellin are engaged in a courtship ritual. Seems an unnecessary and complicated precursor to the act of procreation." ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan scénárista se večer ožral, ráno se probudil s cizí rašplí a nemohl si vzpomenout, co se stalo. A tak aspoň napsal ve značně idealizované formě epizodu Voyageru, na kterou já s radostí zapomenu. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeba je to srágořina, ale na to kašlu.. Je zde Virginia Madsen s kukadly jako zrcadly a bolestně melancholický příběh. Pro cyniky, pochopitelně odpad. Telenovela alá ST.;-) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle epizody jsou kořením každého star trekovského seriálu. Rozvíjejí charakter postav, ukazují jejich lidskost a nastavují zrcadlo niterným pocitům diváků. Když se tak dívám na komentáře některých kolegů, tak je mi z toho smutno. Pokud nás totiž Voyager něčemu naučil, tak přijímat nečekané, a vyrovnávat se s nemyslitelným. Pro někoho je ovšem celá dosavadní čtyřsezóní tůra házení perel sviním. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základní námět je překvapivě dobrej, i když by potřeboval spíš sérii dílů kde by se to řešilo jako B-story - sračku z toho dělá snaha vyrobit romantiku s postavou, co ani neni nijak představená. (Btw. podobný náměty nesčetněkrát líp zpracovaný viz TNG s04e14 Clues pro thriller/detektivku nebo Doctor Who s08e04 Listen pro horor).  Jinak libový WTF perly - Janeway nejenže bez dalšího odevzdává politické uprchlíky headhunterům, ale ještě si nechá z lodi dobrovolně smazávat všechny záznamy včetně důležitejch taktickejch informací o stealth techu a štíty prorážejících zbraních (a vyvinuté obraně před obojím). Zapomínání je biologickej faktor, Doktor se ho vůbec nepokusí negovat. Nechávám 1* za ten SF nápad, i když je totálně zahozenej a díl samotnej je dost odpad. Btw. se nám tu poněkolikátý opakuje motiv "sledujeme nějakou nudu, co má v pozadí mnohem zajímavější příběh, kterej je ale jen krátce řečenej a odmávnutej" - dost to podtrhává špatnost tý nudy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama