Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V cestě Voyageru stojí nebezpečná radioaktivní mlhovina. To naruší chod lodě. Aby cestu mlhovinou přežili, všichni mimo Sedmé a Doctora se ukryjí ve stázích. Oba jsou tak pověřeni chodem lodi během průletu mlhovinou. To se teprve začnou dít věci... (Varan)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět dílu pozdějc zkopírovala a značně líp zpracovala ENT s 03e16 Doctor's orders. Námět je fajn a Jeri Ryan (7/9) táhne díl dobře (a popravdě by ho nejspíš utáhla ještě líp úplně sama - Picardo je vedle ní sice druhej top herec Voyageru, ale postava Doktora jakožto hologramu už úplně implodovala, jak scénáristicky, tak i herecky - resp. spíš režijně), ale jinak je díl zpracovanej slabě (scénář, režije...) Btw. - lidi se buděj ze stáze? Kvalitní stáze. A Voyager už urazil 15.000 světelnejch let jo? Takže doma bude ne za 70 ale za ani ne 20 let jo? Scénáristi a základní matematika, ach jo. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá se ve společnosti necítí nejlépe, ale o samotě trpí ještě víc. Když musí strávit měsíc v prázdné lodi, otestuje samé hranice své přičetnosti. Podobné zápletky mám hodně rád. Jejich děj je sice vesměs podobný, ale atmosféra se v nich dá krájet. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama