Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager hostí cestovatele Arturise. Arturis dekóduje zprávy od Hvězdné flotily. Z nově získaných informací se posádka dozví o nové lodi, která má rychlejší pohon než warp pohon. K tomu naleznou i souřadnice, kde se má loď nalézat.... (Varan)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět šílený (jak jinak) Ray Wise aka Leland Palmer z TP. Pokaždé mu přeji, aby mu ta pomsta, vyšla. Pokaždé. Special quest star...jedna z nejúžasnějších lodí SF. Zvenku i uvnitř. Škoda, že není opravdová:( ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod Voyageru. Sedlo si v ní úplně všechno. Od děje, přes postavy, herecké výkony až po atmosféru. Troufám si tvrdit, že v dabinguje je ještě o trošku lepší než v originále. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...cool. Neni k tomu moc co dodat. Insight do 7/9 mohl být hlubší (ale to by tvůrci konečně museli říct jaké to vlastně je být Borg), náhled posádky prokreslenější, závěr šlo zpatchovat tak aby Voyager nemusel použít technologii, kterou se pak musí obratem zakecat, proč jí nemůže použít znovu a postoj protistrany mohl být silnější... což je důvod proč i když se to na 4* drápe, tak to nedošáhne, ale jo, fajn díl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama