Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry a Chakotay nalézají Voyager pod povrchem ledu. Prokopou se na palubu lodě a transportují zmrzlé členy posádky. Aktivují Doctora, kterému vysvětlí, co se vlastně stalo. Před patnácti lety totiž Harry s Tomem sestavili nové warp jádro. Když se zdálo, že je vše v pořádku, Tom odhalil chybu. Tahle chyba způsobila havarování lodě a několik let nepřetržitého pátrání. Harry a Chakotay mají však plán, jak katastrofě zabránit. Ale je to riskantní a mají jen jeden pokus... (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohli ten pohon používat na kontrolované přískoky? Pár set světelných let tady, pár set tam a cesta by se jim zkrátila o desetiletí, ani by nemrkli. Pohle na zmrlý Voyager byl ovšem působivý. Harry v sobě skrývá pěkně temnou stránku. I jeho druhá verze z budoucnosti je hodně nekompromisní. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nuuuudaaaa.... celej díl je předvídatelnej jak sviň a jen čekáme až to dopadne jak to dopadnout musí - pocestě se neukáže nic zajímavýho, neřekne nic zábavnýho, nestane nic vzrušujícího... Janeway je zas zpátky v módu mizerný kapitánky, pocestě špatnej efekt havarující Voyageru, jedno cameo a - well, a nic víc. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nesmrtelná parádička. Kpt. LaForge na lodi třídy Galaxy...Yeah! Plus ze ten nesmazatelný záběr na zamrzlý Voyager. Special quest star....talaxianská chlupatá moucha:))) ()

Reklama

Reklama