Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A žili spolu špatně až do...rozpuštění. Tom a B'Ellana si konečně řekli ano. Líbánky ale budou muset počkat. Nově vylepšený motor Voyageru vysílá záření, které narušuje strukturu lodě. K tomu se začne něco dít s B'Ellanou. Skončí na ošetřovně, kde se po několika procedurách rozpustí. Stejné příznaky se začnou objevovat i u ostatních členů posádky. Co se děje? (Varan)

(více)

Recenze (9)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár chybek v logice by se našlo, ale v zásadě nemám s námětem problém. Škoda že režie pokulhávala, takže se epizoda sice zmohla na depresivní atmosféru, ale nevyždímala potřebné emoce. Situace na palubě (falešného) Voyageru byla katastrofální, jenže se mnou to ani nehlo. Oceňuju alespoň odvážný konec. ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná posádka není tak špatný nápad, ale představa, že z té hmoty replikují celou loď včetně warp pohonu a především, že nějak odletí a nějak si to nikdo nepamatuje, ačkoli v tom předchozím díle jednoznačně odletět nechtěli, to už je úplně mimo. A když po tisíci světelných let letu nazpět, když už byli jen pár týdnu od té planety, potkali původní Voyager, to už je fakt totální odpad. Od půlky dílu už jsem se jen těšil na konec, zda tam bude nějaké vysvětlení a leda se smál jak se roztékají, při vzpomínce na RD:Meltdown. Žel, žádné vysvětlení se nekonalo. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciální téma zahozený (btw. mnohem líp zpracované namátkou např. v dvoudílu Doctor who s06e05 Rebel Flash + e06 Almost People - a nejspíš na desítce dalších míst), Janeway opět mizerná velitelka (tentokrát extra), logika totálně děravá (SPOILERS: zduplikovanej... Voyager... WTF!? Super-pohon?) a ten díl na který to navazuje to zpětně spíš kazí pachutí než že by ho to jakkoliv rozvíjelo. Aspoň že to ke konci to začne bejt fakt zábavně absurdní vizuálně, to trochu vyvažuje rostoucí nezajímavost. ()

Reklama

Reklama