Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmá se vrací z budoucnosti, aby v minulosti zabránila zničení Voyageru. Aby zapadla, vydává se za člena posádky, který pomáhá při zprovoznění Voyageru. Musí ale rychle, nebezpečí se blíží... (Varan)

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody s cestování časem moc rád nemám - až na malé výjimky. Představa že Federace nakonec zmutuje do společnosti v níž je tohle běžné, se mi dost příčí. Proti epizodě jako takové nic nemám. Dvě Sedmé jsou lepší než jedna, a Jaye Karnese uvidím rád kdykoliv a v čemkoliv. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, jehož YouTube klipové sestřihy působí značně líp, než díl samotný. Efektivně trvá třetinu času, než se vůbec rozjede, následně další třetinu se řešej zbytečný nesmysly, co nic neříkaj, protože už všechno víme a který nemaj žádnej dopad a nejsou nijak zajímavý a celá zábavná akce je až v poslední třetině, která to zachraňuje. Mohla to bejt velmi silná 4*, nakonec to sotva vydrápe 3*. Dva zajímavé postřehy: 1) fragmenty zdánlivě konzistentní logiky se kterou pracuje posádka Relativity tvoří úspěšnou iluzi zakrývající logické paradoxy vlastní cestování v čase a 2) 7/9 v uniformě vypadá pořád dost sexy, zato značně míň lacině. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama