Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmá se ve snu dostane do virtuálního světa Unimatice nula. Zde se skrývá a přežívá skupina Borgů, která se oddělila od společenstva. Přeživší potřebují pomoc od Voyageru, jelikož Borgové začínají něco tušit... (Varan)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde zazněla snad nejzáhadnější věta v dějinách ST. Tedy já aspoň vysvětlení neznám. Když se borg queen loučí při rozhovoru skrze obrazovku s kpt.Káťou,dodá ještě-,,uvidíme se,Harry´´. A naprosto zmatený (není sám), Harry Kim se zeptá, ,,co tím myslela´´? To by mě taky sakra zajímalo. Ještě víc,než celý tenhle 2díl dohromady. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se ta zápletka vždycky zdála nějaká divná. Chápal bych ovšem, kdyby to byl důsledek nějaké důmyslné sabotáže ze strany rasy mstící se za asimilaci svých jedinců. Řešení situace ze strany Kathryn Janeway je taky na palici. Je extrémní - mírně řečeno, protože jen takové připadalo scenáristům dost vhodné. O ničem jiném to nebylo. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nechat sa asimilovat kvoli pomoci par dronom s neistym vysledkom? what the faaak? nie je tej sebaobety akosi privela? ktosi mudry raz povedal: "ked clovek pacha privela dobra, zacne mu z toho jebat." tam asi dospeli scenaristi s obsedantnou potrebou moralneho vzoru. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MFG to zas byla jednou retconovací super-křeč - tyhle věci bez předeslání moc nefungujou ani když zrovna nejsou lacině prvoplánovitý. Plus ta snaha dělat zajímavý postavy silou ještě zajímavější, nebo lidštější, nebo obojí naráz, je ve skutečnosti dost kazí - to je už co, třetí? čtvrtej? důvod proč je 7/9 úplně super-extra speciální? Jinak takové klasiky - zápletka nedává moc smysl, Borgové maj vysílajícího i s vysílačem, ale neuměj chytit vysílací frekvenci, Janeway zas velí úplně blbě (což ospravedlní jen to, že jí to projde, protože plot armor)... Janway/Checkotay co nemaj žádnou chemii ale scénáristi je zkoušej shippovat sou taky už trochu k smíchu. (Věta "uvidíme se Harry", kterou si scénáristi nahodili jako háček do zjevně ještě nenapsané druhé půlky dvoudílu, ale pak ho nezvládli nijak využít, je dobrej meta-vtip.) Jako díl to je mediocre, jako cliff-hanger na přelom sérií to je hrozně slabý (a je bolestivě cítit že to je ne moc povedená naha o vykrádačku TNG s03e26 The Best of Both Worlds, což je samo o sobě dost cítit tvůrčim zoufalstvym) ()

Reklama

Reklama