Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik členů posádky Voyager upadne do kómatu – zajímavé je, že všichni v kómatu jsou makisté. Chakotay pátrá po pachateli. Dostane se do skladiště, kde nalezne B'Ellanu v kómatu. S ní nalézá i pachatele. Než ale stihne něco udělat, octne se v kómatu. (Varan)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Robert Beltran tvrdil, že scenáristé jsou idioti, tohle je pravděpodobně jedna z epizod kterou měl na mysli. Děj je hloupý i na standardy mnohem nižší, než jakými se pyšní star trekovské seriály. Závěrečný twist je strašlivě krkolomný. Očividně nebyl čas na nic uvěřitelnějšího. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stisneme tlacidlo na hriankovaci, vyslovime abrakadabra a vsetci maquis zblbnu. vyhodime poistky, povieme simsalabim a vsetci su v dobrej nalade naspat. lacne a prostoduche ako batman s adamom westom. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me get this straight: you've gone to all this trouble to program a three-dimensional environment that projects a two-dimensional image, and now you're asking me to wear these, to make it look three-dimensional again?" ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl skoro zajímavej, ale provedení bylo křečovitý. Od momentu "překvapivého zlomu" to je komplet předvídatelný a vlastně to ztratí zajímavost protože zmizí jakákoliv záhada nebo uvěřitelné napětí, postavy jak banda blbců ignorují očividný záměr/hrozbu, Tuvok to moc herecky (i když vina je spíš u režie než u herce) moc neutáhne. Plus námět je tak čtyři až pět sérií pozdě, Maquis vlak ujel už dávno. Veskrze nuda. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama