Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Program Doctora se ocitne na cizí planetě. Samo sebou pomáhá komu může. Dozvídá se, že byl „převelen“ do oblasti pro nóbl pacienty. Chce pomoci těm, kteří pomoc skutečně potřebují, ale to mu mocný Allocátor nedovolí. Posádka Voyageru se mezitím dozvídá, že někdo ukradl program Doctora. Jeden obchodník jim možná sdělí, kde se Doctor nalézá... (Varan)

(více)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Special quest star...Robert G. Durant from Darkman. Ve 3 hrála tuším na oplátku B´Elanna.:) Jinak, nic extra (jako většina dílů s nesnesitelně arogantním doktorem, který mi za posl.10 let začal lézti děsně na nervy). Až na tu lítací nemocnici, haha. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Násilně nuceni vlastní etiky na cizí společnost, únos a smrtící vydírání - to má být reprezentace Federačních hodnot? A vykreslení utilitárně-meritokratické kultury které mohlo být zajímavé je tak účelové a lacině alegorické, že by i Spok brečel (že ta zamýšlená alegorie navíc ani nefunguje je třešnička navíc). Doktora a jeho vývoj jako AI nemá smysl komentovat, na to už scénáristi úplně rezignovali. Je to rozumně koukatelnej díl, ale že by byl nějak dobrej se říct moc nedá. Btw. to neni sice přímá kopie, ale koncepčně to je (ne moc dobře) obšlehlej TNG s03e22 The Most Toys. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama