Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gravimetrická vlna naruší cestu Voyageru. Vlna zasáhne loď a v ní i Chakotaye. Když se z ošetřovny vydá na můstek, zajmou ho, protože je Makista. Ve strojovně následně narazí za Sesku a její stoupence. Co se to děje? (Varan)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prijemna zalezitost. Jeden z tech lepsich dilu poslednich serii. Body za dospeleho Icheba s Naomi a dalsi, tentokrate uz posl, vstup do monochromatickeho sveta, vykradeneho z Bucka Rogerse, Flashe Gordona a dr. Satana. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nostalgická epizoda, aneb Chakotay přesvědčuje Kathryn, že toulání Delta kvadrantem má svůj smysl. Těmhle recyklujícím dílům se nedá vyhnout. Šetří peníze, ulehčují práci scenáristům a přináší radost fanouškům. Shattered byl zpracován lépe než bych čekal, takže na něj budu při hodnocení vlídný. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Retro-díl jehož čas-křivící zápletka dává dost smysl, aby díl docela dobře fungoval - bohužel, výběr připomenutých momentů je dost špatnej (něco by bylo lepší nechat zapomenutý, něco je dost nijaký...) - a dost chudej. Výměny a dialogy Janeweay a Chakotaye jsou místy divně strnulý a to tlačení tý jejich scénáristy vysněný romance je zas křeč. Silný 2*, ale na 3 se to nevydrápe. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Časoprostorová fyzika se na školách ještě neučí, takže kdo jsme, abychom kritizovali jak to opravdu funguje a co je nesmysl :-) Retrospektivní díly po několika sériích mám rád. Asi bych vybral trochu jiná časová okna k vzpomínání, ale celkem v pohodě. ()

Reklama

Reklama