Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager odpovídá na nouzové volání vězeňské lodě. Transportují na Voyager 3 vězně a bachaře. Vězni způsobí rozruch na ošetřovně, ale to Tuvok hravě vyřeší. Podle bachaře musí být vězni popraveni, jakmile dorazí na planetu. Sedmá se ale začne pídit po tom, co vlastně udělali. (Varan)

Recenze (5)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozné klišé předvídatelné od začátku do konce. Borgské nanosondy mimoděk opravují svědomí. Parafráze na dnešní dobu, kde jsou stejně tak vězení plná příslušníků jistých minorit, kterým genetika taky to svědomí potlačila. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vekto valek k'vadim. It's ancient Nygean; it means 'favor the victims.' What if... I stole your game board? What right would a judge have to assign a value to your loss? To him, it's just a game board, but to you it might be a priceless family possession. And what if I murdered your child?" ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problém neni alegorie - problém je prvoplánovitá účelovost bez nějaké snahy o to vybudovat kolem toho zajímavý příběh, interakce nebo do toho vložit nějakou hlubší polemiku. Takhle to je jen předvídatelná nuda. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaujimavy namet a v zapletkemiestami az osviezujuco nekorektna triezvost. avsak predstava, ze kafranie sa v mozgu spravi z necitliveho psychopatickeho vraha hlboko moralneho dobraka hranici so sarlatanskou demagogiou. mimochodom, janeway by mohol niekto z casu nacas pripomenut, ze jej lod ma aj zbrane a vie strielat... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama