Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka lodě Voyager se střetává s Klingony. Sice je Voyager (jakožto člen Federace) zapřisáhlý nepřítel Klingonů, ale pomoc je pomoc. Posádka se tak potýká s několika náladovými Klingony. Pobyt Klingonů na lodi má ale neblahý vliv na B'Ellanu... (Varan)

Recenze (8)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 8. Epizody s Klingony nikdy neselžou. Buď uvidím trochu toho boje, nebo si užiju střet kultur. Závěrečná scéna s rozmláceným pokojem ukázala, že Tuvok je opravdový mistr kohlinaru. Obyčejný Vulkanec by ho zabil. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky vykreslené klingonské stádo! Potkat loď, nasrat se na ni a svou zničit. Naprosto typická klinkonská logika!! Sleduju kompletní ST v maratonu už po čtvrté (skoro 800 epizod = žádná sranda) a zjišťuji, že ty klingony fakt nemám rád, protože je to naprosto hloupá rasa, která kromě středověkého boje a svatých svitků nezná nic! Fakt je mi záhadou, jak se dostali do vesmíru... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reálně to je tak 2* se stereotypně a k trapnosti ohranejma Klingonama - ale... zas alfa kvadrant v delta kvadrantu, trapnej humor, klingonský lacině šovinistický hlášky a samozřejmě Neelix... vlastně to může bejt rádo, že si před sebou nezvládám obhájit ten odpad, kterej bych tomu s chutí dal jen tak z trucu. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to obycejne nedelam, s temi Klingony si davno myslim to same co rudaruze. Ale to s tim Neelixem, to je proste narez. Po1., jsem byl presvedcen, ze ho Tuvok fakt zabije. ;-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama