Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom, Harry a B'Ellana hledají způsob, jak se dostat na rychlost warp 10. Tímhle objevem by zaručili, že se na Zemi dostanou dříve. Po dlouhém přesvědčování a spoustě výpočtů Tom přesvědčí Janeway k otestování warpu 10 v praxi na raketoplánu. Zdá se, že všechno sedí, dokud Tom nezmizí ze senzorů Voyageru... (Varan)

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendárně špatná epizoda, podle mnohých nejhorší ve Voyageru, ve Star Treku a v historii televize. Viděl jsem i hůře zahrané epizody, hůře zrežírované, otravnější a nudnější, ale žádnou, která by se takhle kolosálně vysmála nastaveným pravidlům, přírodním vědám a zdravému rozumu. Pokud ovšem nepočítám Star Trek Discovery a Picarda. Do této úpadkové společnosti bych ovšem Voyager řadit nechtěl. ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V TOS, TAS i TNG vesele lítali přes warp 10 a tady si vymyslí takovou kravinu. Odmítám tohle počítat do kanonu. Kdyby to nazvali třeba ... absurdní rychlostí, aspoň by se tomu dalo zasmát. A to je teprve začátek jedné z nejhorších epizod celého Star Treku (nenapadá mě teď žádná horší), úplné popření evoluce. Seznam blbostí by vydal na hodně dlouhý list a za to mi můj čas nestojí ## Dodatek: epizody z Holoirska byly snad ještě horší. ()

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podla takmer vsetkych ranglistov najhorsia epizoda celeho voyageru aj napriek animalnemu pomeru janeway s parisom. trufam si odhadnut, ze tvorcovia i herci z nej maju doteraz nocne mory. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

warp 10 anti-canon bullshit, Voyager co je 0.025 pod infinite speed trasholdem ale musí letět do alpha kvadrantu 75 let, výroba novýho motoru na letící lodi místo v docích, bullshit technobubble, Neelix... a to je prvních 6 minut. Dám odpad rovnou, myslim že nebude důvod to měnit. EDIT: wow, začalo to na odpadu a každou minutou to zvládlo bejt horší, takovou sračku člověk jen tak nevidí :D (loď s "cruising speed 9.975" se začne rozpadat při warpu 9.970"? mfg) ()

Reklama

Reklama