Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tuvok je povolán do strojovny. Bylo nalezeno mrtvé tělo Darwian, člena posádky Voyageru. Na první pohled se zdá, že došlo k nehodě. S tím se však Tuvok neuspokojí. A jak čekal – jedná se o vraždu. Pravděpodobným pachatelem by měl být Lon Suder, bývalý makista, bethazoid a člen Voyageru. Suder se chová velmi podezřele a Tuvok se pokusí o splynutí mysli, což ho dožene k šílenství... (Varan)

(více)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charles Lee Ray ve Star Treku. Tentokrát nikoho neškrtí (ani bohužel nepřestěhuje svou duši do panenky Naomi Wildmanové, ta tam ještě není, škoda,to by byl díl!) ale bere ho rovnou přes hlavu! ,,Nelíbilo se mi, jak se na mě dívá´´. Plný počet pro tebe, Brade. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jedné z nejhorších epizod seriálu následuje jedna z nejlepších. Meld je vzácná, ale důrazná připomínka málo zjevného faktu, že ne všichni ve Federaci jsou ušlechtilí v motivech, uměření v pocitech a spravedliví v činech. Scénu z holosimulátoru si přehrával v hlavě každý z nás. A kdo tvrdí že ne, tak to dělá dodnes. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejen výborný Brad Dourif, ale i Tuvok, tohle je asi jeho nejlepší epizoda. Komorní, ale velice působivé. Jen vůbec nechápu, proč tam nacpali tu vatu s kulečníkem v simulátoru. (z odpadu do 5* během jedné epizody) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi silný 4*, skoro váhám nad 5*. Výbornej deep dive do Vulkánské mentality a mind-meldu. Má to buhužel svoje chyby: Především to je promarněná příležitost ukázat přístup Federace k rehabilitaci zločinců - dokonce tam zazní i archaicky pomstychtivé "co by na to říkaly sestry oběti". B-story s gamblingem je zoufale nedotažená a bez solidního závěru. ()

Reklama

Reklama