Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Voyageru se dá napětí přímo krájet. Prapočík Wildman začala rodit v momentě, kdy loď musela nutně vletět do mlhoviny. Chvíli po porodu systémy na lodi selžou a na ošetřovnu míří raněný za raněným. Janeway a spol. musí ihned opustit můstek. Na chvíli se Janeway zdá, že vidí její odraz a odraz pár členů posádky... (Varan)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdatnost opravárenkých týmů Voyageru je doslova fenomenální. To co by v doku trvalo měsíce práce zvládnou za pár přesčasů. Spolu s nekonečnou zásobou raketoplánů a nemožností zabít Harryho Kima jsou to ty nejtypičtější znaky seriálu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In a way this child belongs to all of us. It is the first baby born on Voyager. I'm just not sure whether I should be welcoming it on board or apologizing. Voyager isn't exactly anyone's idea of a nursery, and the Delta Quadrant isn't much of a playground." ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zasa si preliname reality ako sa nam zachce. btw, je fascinujuce pozerat, ako je v jednom dieli voyager rozsekany na kostru a hned v dalsom lesknuci sa novotou a vylesteny, ze by sa dalo jest z hajzlovych mis. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten koncept je zajímavej a ten závěrečnej twist je cool- bohužel, brzký zabití ho dělá zbytečně brzo čitelnej, zjevení nepřátel bez předeslání působí přinejlepšim slabě, přinejhoršim jakoby scénáristi nevěděli, jak si vystačit s jednou zápletkou a místo hromady technoblábolů se dala víc řešit podstata celý situace a její možné významy :/ Jako... mohly by to bejt slabý 4*, ale první čim díl začne je Neelix, což je insta -1. ()

Reklama

Reklama