Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toma a B'Ellanu překvapí dva cizinci, kteří se transportují na raketoplán. Bez varování na ně vystřelí a zmizí. Neelixovi to připomene zvěsti o nepřátelské rase, na jejímž území se Voyager právě nalézá. Oblet této oblasti by trval déle a Janeway nařídí pokračovat v kurzu. To si však vybere svojí daň. Doctor začne bláznit. Jelikož je zapnut nepřetržitě 2 roky, tak systémy selhávají. B'Ellana tak zaktivuje holografického doktora Zimmemrmana. Ten jim řekne, že nezbývá nic jiného, než úplný reset systémů PZH. (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Voyager narazil na silně bráněné území vysoce xenofobní rasy a Doktor pomalu přichází o vzpomínky. The Swarm je nenápadná epizoda, ovšem znamená velký předěl jak pro kapitána Janaway, tak pro PZH. Ona poprvé vědomně porušila předpisy Hvězdné flotily, on se definitivně vymanil z mezí svého naprogramování. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lahodná italština ve Star Treku Piu cretino non esiste, lmbecille! Zase epizoda, která stojí pouze na Doktorovi, a je to skutečně jeho (Picardův) zpěv. Tu patnáctiměsíční zajíždku (když je to zkratkou několik hodin až dnů) bych chtěl teda v 3D vesmíru vidět. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykreslovat Doktora jako plně sebeuvědomnělou a prožívající AI a zároveň se tvářit že to je jen hologram prostě nefunguje a "Doktor je víc než AI protože magic of friendship" to výborně vystihuje. AI co ve volném čase studuje operu je rip-off osobní linky Data, co u Doktora v jeho vykreslení prostě nesedí. A řešením celé storky je... tadá! Hromada technobubbles. V B-story zas Janeway potřebuje vzít zkratku skrz území rasy která nestojí o vetřelce, tak je prohlásí za šikanéry a prostě ignoruje jejich územní nároky, dost možná kulturu, zákony... a pravidla starfleet prostě odmávne s tim, že Federace je daleko, super (a těšim se, jak na druhý straně toho neprůchozího území co by Voyager plnou rychlostí oblítal 15 měsíců bude Voyager dál narážet na Kazony). ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě, že ve všesměrovém, nebo-li 3D prostoru to možné je, ale je to málo pravděpodobné. Ale ono se celkově ve většině vesmírných sci-fi s tou všesměrovostí moc nepočítá... ()

Reklama

Reklama