Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příchod Illarů na Voyager má nějaký vliv na Kes. Prvně se rozejde s Neelixem, pak začne střílet po Ilarském velvyslanci, a to celé završí omráčením Janeway a s ostatními Ilariny uletí z Voyageru pryč. Do Kes totiž vstoupilo vědomí Ilariana Tierana, nebezpečného diktátora, který hodlá vyvolat občanskou válku. Doctor tak s přátelskými Ilariany vyvine zařízení, jenž odstraní Tierana z těla Kes. Teď se ale ke Kes musí nějak dostat... (Varan)

(více)

Recenze (5)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, Kes nebyla nudná kvůli herečce Jennifer Lien, ale protože jí scénáristi nenechali žádnou pořádnou příležitost. Tohle je teprve druhý (a poslední) díl kdy tu šanci dostala a potenciál zjevně měla slušný. Námět je víceméně recyklace DS9: The Passenger, ale zpracovaný trochu jinak (bez toho prvku nejistoty). ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kompletně Jennifer Lien (Kes) acting-show off centric díl. Ok, zvládla to. Bylo by to na 4*, ale zas tam je Neelix, takže fuck it. ...ok, Shitlix tentokrát neni kriticky otravnej - problém je, že stranou té hlavní acting-show-off zápletky ten díl nic nenabízí - zápletku, pointu, drama, world-building - nada. Btw. tohle by byl díl/námět co by se MNOHEM víc hodil do StarGate - kde k němu měli dokonce párkrát nakročeno, ale nikdy ho nezpracovali / je nenapadl. Škoda. S Carter/Jolinarem by to třeba byl od dost lepší díl. Btw. hláška o "typických vulkáncích" od postav z delta kvadrantu - vážně? To je fakt jakoby autoři nevěděli pro co tvořej. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kes už měla epizody které se točily kolem ní, ale tahle je první - a předposlední, která předvedla potenciál Jennifer Lien. Zápletku radši hodnotit nebudu, protože bych sám sobě pokazil celkový dobrý dojem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama