Reklama

Reklama

USA, (1997–1998), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Robert Duncan McNeill, Ethan Phillips, Robert Picardo, Tim Russ, Jeri Ryan, Garrett Wang, Jennifer Lien (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (4)

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna Sedmé za Kes byla překotná a špatně udělaná, ale nakonec byla k dobru k věci. Díly mi přijdou pořád slabé, podle všech indicií jsem čekal zlepšení, no poměr špatných a dobrých dílů zůstává konstantní. Navíc jsem trochu zvyklý, že ST série začíná a končí tím nejlepším, tady je poslední díl jen nadprůměrný a nijak mě k páté sérii neláká. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Sedmé se hned stává druhá nejlepší postava po Doktorovi a dost mění celý seriál. Bohužel, téměř celou čtvrtou sérii se snažili postavit na těchto dvou postavách a to bylo opravdu až příliš. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkej na 7/9, pak je to o hodně lepší - hmh, well... s01 2,1*, s02 1,4*, s03 1.5*, s04 1,6*... ale zároveň sice o 1 odpad míň než s03, ale taky jen jediná 4* (místo 3 v s03) a i ta dost na sílu. Jako jo, 7/9 je dobře napsaná a zajímavá a Jeri Ryan je asi nejsilnější herečka okolo (možná s Picardem, ale postava Doktora se v s04 už úplně rozpadla), ale seriál je dál špatnej. V podstatě dokola ty samý problémy - nenápaditý zápletky, předvídatelný endingy, nedotažený zpracování, děravá logika... ok, v s04 už je aspoň dojem, že Voyager letí pryč, ale pořád to má plnou epizodičnost, takže to je jen povrchní (navíc Rok pekla zvýraznil jak blbě zpracovaný to téma je). Janeway zůstává fakt mizerná kapitánka. Ty 2* tomu dám, ale jako hodně u toho váhám a sou fakt krutě slabý. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama