Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Voyageru se zastaví na planetě Marisanů. Na první pohled se jedná o nádhernou planetu, kde místní mají jen pozitivní myšlenky. Proto jsou všichni v šoku, když z ničeho nic jeden z místních začne rozbíjet věci. Marisané začnou vyšetřovat, proč se to vlastně stalo. Vyslechnou členy posádky Voyageru (Neelixe, B'Ellanu a Janeway), kteří při incidentu byli na planetě. U B'Ellany se vyskytnou negativní myšlenky, a tak se stane hlavní podezřelou. Zvláštní ale je, že B'Ellana si na nic takové nepamatuje. (Varan)

(více)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl,není vůbec tak špatný,jak to vidí kolega. Ale proč píši...v tomto díle (jak jsem uplně zapoměl) jsou při sekvenci s Tuvokem a násilnými myšlenkami,pouštěny ukázky z Horizontu Události,který též vlastní Paramount a když si uvědomíte spojení ST s takovým hustým SF/H,tak je to dost úlet. Alespoň pro mě.:) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka s černým trhem násilných emocí je výborný nápad, i když ne původní. Tuvok znovu připomenul, že Vulkánci nejsou emocionálně chladné bytosti, ale naopak prchliví cholerici se sklonem k násilí, a s famózním sebeovládáním. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to fajn nápad (byť podobnej TNG s05e12 Violations), ale: 1) Detektivní část, i když má nějaké zvraty a funkční osnovu zpracovánim poněkud kulhá, opět to trpí na nešvar neuvěřitelnejch sázek a tudíž nefunkčního dramatu (a opět tu je Star trek syndrom nulově diplomatickejch MZáků tlačících konfliktní zvyklosti). Zároveň 2) vykreslení tý společnosti je logicky děravý jak řešeto - citlivost na násilný myšlenky, přesto otevřená cizincům? A v tomhle kontextu tam je vymýcený násilí? Yeah, sure. Nicméně má to koncept a SF myšlenkovej přesah, což ... je bohužel u Voyageru vlastně smutně vzácný, ale tu 3. * si to tim najisto zaslouží. ()

Reklama

Reklama