Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Systémy lodě zachytí jinou loď Hvězdné federace. Jediný, kdo se na loď dostane, je Doctor. Voyager ho tak přenese o několik tisíc světelných let, aby kontaktoval členy Hvězdné federace. Objeví se na lodi Hvězdné federace Prométheus, které velí Romulané... (Varan)

Recenze (9)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud pominu linku na Voyageru, tak by to bylo i na plný počet. Prometheus je pořád supr. Konfrontace holodoktor vs. holodoktor taky pobaví a jako special quest stars....má nejoblíbenější rasa v ST obecně+ Judson Scott aka Khanův no.1 v ST II či neúnavný antagonista z V the series. A nesmím zapomenouti na 1. objevení se Hirogenů. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro všechny je to první objevení Hirogenů, pro mě je to první objevení lodí třídy Defiant. Tehdy jsem hltal jakékoliv informace ze světa Star Treku, a tahle epizoda je jich velká studnice. Multivektorový útočný mód mi ale přišel moc přepálený. ()

wenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč prostě Kim náhradní pohotovostní zdravotnický holoprogram nevytvořil v simulátoru už se znalostmi? Mohl mu půjčit přenosný holoemitor. Pár dílů zpátky přesně takhle fungoval Leonardo Da Vinci. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha, velká sranda, jedna z nejvtipnějších epizod Star Treku. EMH². Škoda, že je to taková blbost a scénáristi asi ani nevěděli, co to takový počítačový program je. Celý díl je spíše parodie na Star Trek, ale mimořádně povedená. Mimochodem, v televizním vysílání vstoupili Romulani do války s Dominiem o pouhé tři měsíce později v DS9 In the Pale Moonlight. I'm a doctor, not a commando ... I'm a pilot, not a doctor ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor-centric díl taženej Picardem (Picardo-em?). Not bad - škoda, že humor vlastně nebyl až tak vtipnej, zápletka a interakce počítačovejch programů byla psaná někym. kdo neznal rozdíl mezi Internetem a Internet Explorerem, akce na lodi nebyla moc nápaditá... plus tam byla ta Neelix/Paris/Kimovská linka na Voyageru. Jako - solidní díl, určitě ne špatný, ale ani nijak skvělý. ()

Reklama

Reklama