Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay nalezne v poškozené lodi mladou dívku Kellin. Kellin tvrdí, že Chakotaye zná, ale on ji v životě neviděl. Kellin Chakotayovi řekne, že kdysi na Voyageru pobývala, ale nikdo včetně něho o jejím pobytu nic neví. Chakotay se tak vydá zjistit víc... (Varan)

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeba je to srágořina, ale na to kašlu.. Je zde Virginia Madsen s kukadly jako zrcadly a bolestně melancholický příběh. Pro cyniky, pochopitelně odpad. Telenovela alá ST.;-) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle epizody jsou kořením každého star trekovského seriálu. Rozvíjejí charakter postav, ukazují jejich lidskost a nastavují zrcadlo niterným pocitům diváků. Když se tak dívám na komentáře některých kolegů, tak je mi z toho smutno. Pokud nás totiž Voyager něčemu naučil, tak přijímat nečekané, a vyrovnávat se s nemyslitelným. Pro někoho je ovšem celá dosavadní čtyřsezóní tůra házení perel sviním. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When you mentioned Commander Chakotay's name, she flushed. He did the same when he saw her. I suspect the Commander and Kellin are engaged in a courtship ritual. Seems an unnecessary and complicated precursor to the act of procreation." ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan scénárista se večer ožral, ráno se probudil s cizí rašplí a nemohl si vzpomenout, co se stalo. A tak aspoň napsal ve značně idealizované formě epizodu Voyageru, na kterou já s radostí zapomenu. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konecne si po rokoch celibatu zatrtkal aj chakotay. zostava uz len janeway, kim, tuvok, seven + neurcita cast posadky. chakotay by si zatrkal aj viac ako len raz, keby vcas zareagoval a pouzil phaser. ale holt, na voyageri vladne pacifizmus. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základní námět je překvapivě dobrej, i když by potřeboval spíš sérii dílů kde by se to řešilo jako B-story - sračku z toho dělá snaha vyrobit romantiku s postavou, co ani neni nijak představená. (Btw. podobný náměty nesčetněkrát líp zpracovaný viz TNG s04e14 Clues pro thriller/detektivku nebo Doctor Who s08e04 Listen pro horor).  Jinak libový WTF perly - Janeway nejenže bez dalšího odevzdává politické uprchlíky headhunterům, ale ještě si nechá z lodi dobrovolně smazávat všechny záznamy včetně důležitejch taktickejch informací o stealth techu a štíty prorážejících zbraních (a vyvinuté obraně před obojím). Zapomínání je biologickej faktor, Doktor se ho vůbec nepokusí negovat. Nechávám 1* za ten SF nápad, i když je totálně zahozenej a díl samotnej je dost odpad. Btw. se nám tu poněkolikátý opakuje motiv "sledujeme nějakou nudu, co má v pozadí mnohem zajímavější příběh, kterej je ale jen krátce řečenej a odmávnutej" - dost to podtrhává špatnost tý nudy. ()

Reklama

Reklama