Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je tomu již 700 let, co Kyriáné a Vaskánci vedli mezi sebou válku. Na straně Vaskánců tehdy stála nemilosrdná posádka Voyageru. Takhle se tehdy údajně stalo... Kyrianovi, kurátorovi muzea dějin kyriánské říše, se podaří zprovoznit Doctora z Voyageru. Dozvídá se, že to celé se stalo úplně jinak... (Varan)

Recenze (5)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosti slušná náhražka tzv. Zrcadlového typu dílu. TNG nemá ani to. Což mě dodnes ukrutně sejří. Temná verze Pikrdovy posádky by byla žraso!!! Pokud nepočítáte jistý román. Hodně silné, celkově. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historii píší vítězové. V tomto konkrétním případě ji tedy píší ti, jimž jsme se rozhodli naslouchat. Podobnost se současnými událostmi není náhodná, ale přímo ukázková. Pokud budete k oboum případům přistupovat stejně, tak jste teorii aplikovali v praxi. Pokud to ovšem nedokážete, ztrácíte u tohoto seriálu čas. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně vysvobození po sérii podprůměrných až vyloženě špatných dílů. Jak jinak kvůli Doktorovi a "alternativní" posádce. Epizoda vychází z logického předpokladu, že program lze zálohovat a duplikovat, což je v rozporu s předchozími nesmysly (nahráním Doktora do přenosného holoemitéru či vysláním do alfa kvadrantu program zmizí). Watch your mouth, hedgehog! ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoufale promarněný - tak dlouho si to hraje na Mirror, až to svojí slabostí začne nudit - když se to dostane ke skutečný pointě, tak jí to vezme totálně z rychlíku, má to nějaký "výjevy" ale efektivně to nemá "děj" a závěr je stejně odfláklej, jako je totálně naivní (což najisto neni to též jako "optimistickej"). Plus body za "mirror" Janeway a za téma, ale jinak dost o ničem. ()

Reklama

Reklama