Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmá, Tom, Doctor a B'Ellana se musí nouzově transportovat z poškozeného raketoplánu. Během přenosu se porouchá Doctorův emitor. Z emitoru se vystřelí dráty, které se napojí na lodní systémy. V ten moment se ozve transceiver Sedmé. To značí, že na palubě je Borg... (Varan)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Janeway pokračuje v demonstraci své příšerné nekompetence a nezodpovědnosti... a díl z toho ani nic nevyždíme, je to jeden z těch, kde "se dějou náhodné věci v pořadí", ale vlastně to nemá žádnej děj ve smyslu nějaké progrese situace-rozhodnutí-dopad, drone prostě deus ex machina dělá věci a nějak náhodně se chová jak ho zrovna scénář prvoplánovitě postrčí a naprostym samoúčelnym cucprstem scénáristů to skončí nějak dobře. Místy to má nějaké napětí, nějaké zajímavé situace (byť úplně WTF vyřešené) atp., takže to nějak funguje a je to rozumně koukatelný, ale víc o tom říct nejde., slabý 2* ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičkový díl! Kdysi (trochu i teď) jsem si říkal, jestli nejsou padlí na hlavu, když chtějí nechat dozrát borga z 29-tého století, ale bylo to skvělý! /// 2Bynk: myslím, že ty komory co jsme tam viděli, byly určeny pro asimilované děti. ()

Bynk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divné, Borgovia sa rozmnožujú len asimiláciou, takže tie borgské liahne ktoré sme videli v STG pri prvom stretnutí Borgov s Enterprise kde sa rodili malé borgčatá som nevidel? ()

Reklama

Reklama