Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager narazí na rasu Devorů. Podle Devorů Voyager skrývá rasu telepatů, kteří nejsou Devorany vítaní. Proto se několik Devorských vojenských jednotek (zvané inspekce) pod vedením Kashyka (Devorana) transportuje na Voyager. Projdou loď křížem krážem a několika výslechy, ale nikde po telepatech památky. Když Devorané odejdou, transportuje Voyager telepaty na palubu. Kashykovi se ale něco nezdá a nečekaně se vrátí na Voyager... (Varan)

(více)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Your culture has many contradictions. Violence and beauty, science and faith, all somehow mingled harmoniously. Like the counterpoint of this music. Mahler. Symphony Number One, am I correct?" ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu mě ten díl nijak moc nebavil, na stranu druhou musim nechat, že je udělanej dobře, inspektor má potřebný charisma, děj drží pohromadě atd. Jen prostě mě tyhle romance nějak neberou. Pocestě je pár logickejch podivností - ne nutně nesmyslů, ale díl se věci prostě nenamáhá vysvětlit, protože zjevně nejde o detektivku, ale o romanticky-špionážní duel Inspektora s Janeway. Subjektivně bych tomu dal tak 1*, ale asi by to nebylo moc fér. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl s velmi charismatickým záporákem, zajímavou zápletkou ohledně "náckovské" rasy co genociduje všechny telepaty, čili malinko problém kam schovat Tuvoka a pár dalších, a jedné tajuplné červí díry... Líbí se mi taky romance mezi Janeway a "SS majorem", resp. fakt, že oba protagonisté vlastně jen hrají divadlo na toho druhého kvůli svým protichůdným zájmům a postojům, i když tam možná opravdu nějaké ty city jsou, kdo ví:) Každopádně to dělá z Janeway lidštější postavu, víc se s ní jakožto divák můžu sžít a za to patří tvůrcům chvála. Tato epizoda rozhodně patří do červených čísel. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drobet nechápu kde se brali všichni ti telepati proti kterým to zlé impérium tak brojilo, ale budiž. Tenhle díl má všechno. Emoce, humor, charismatického záporáka, zvraty, důvtip i parádní hudbu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama