Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor nalézá zalíbení ve fotografování. Ze získaných fotek je schopen sestavit lidskou kostru do nejmenších detailů. U kostry Harryho Kima si všimne zvláštního implantátu. Divné ale je, že Harryho operaci provedl on a sám o tom neví. Začne pátrat po původu operace. Dostane se k jeho holofotkám a s pomocí Sedmé zjišťuje, že se někdo 5 jeho snímků pokusil vymazat. Podaří se jim snímky obnovit. Na těch fotkách je i neznámá žena. Kdo je a proč je tak důležitá? (Varan)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The primordial atom... burst, sending out its radiation, setting everything in motion. One particle collides with another, gases expand, planets contract, and before you know it, we've got starships and holodecks and chicken soup. In fact, you can't help but have starships and holodecks and chicken soup, because it was all determined twenty billion years ago!" ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda je posazena špatně. Nebylo to vůbec těžké rozhodnutí. Bylo to poměrně jednoduché a Doktor to podělal. Ženy na lodi vždy první, navíc, když jsou na Voyageru v menšině. Krásná mladá micka, která by mohla splodit na dlouhé cestě spoustu potomků (v každém druhém díle někoho z posádky zabijou) nebo nudný otravný Kim, který profesně jen dubluje B'elannu a Parise a především gay, který odmítl i největší sexbombu v delta kvadrantu. Jsem stejně rozhořčený jako Doktor, protože svým rozhodnutím zhoršil kvalitu seriálu. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

there´s more to the picture than meets the eye. uprimne, sam si rad robim prdel z absurdnosti alebo logickych prehmatov voyageru. avsak zhodit tento diel je nefer. tvorcovia sa rozhodli konfrontovat so silnou filozofickou temou a vyslo im to bravurne. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE je konečně výbornej a velmi potřebnej díl s Doktorem a o Doktorovi - bohužel, o 2-3 série pozdějc, než bejt měl - v tenhle moment je to už lehce "příliš málo, příliš pozdě" - logika postavy a celého paradigmatu AI ve Federaci se už dávno zhroutila. ()

Reklama

Reklama