Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Proton opět zasahuje. Je tu proto, aby nás ochránil před strašlivým Chaotikem. Ten se zase pokusí zničit Zemi se svým ďábelským plánem. Holoprogram však naruší podivné světlo v simulátoru. Podle senzorů Voyager vletěl do vrstvy subprostoru, která lodi znemožnila pohyb. Při pokusu se vymanit se do simulátoru transportují dvě bytosti. Ty začnou střílet po postavách z holoprogramu. Tom a Tuvok se vydají zjistit, co se to stalo... (Varan)

(více)

Recenze (9)

MasterD 

všechny recenze uživatele

Ten nejlepší druh Star Trekovského humoru! Captain: "Let me get this straight. Trans-dimensional aliens have mistaken your Captain Proton simulation for reality?" Tom: "Yes, ma'am." Captain: "And now an armed conflict has broken out between these aliens and Chaotica's holographic army?" Tom: "Yes, ma'am. His Army of Evil." Až mi bylo Chaoticy na konci opravdu líto. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád pulpové sci-fi, ale nemám rád epizody odehrávající se v simulátoru. Téhle to ovšem milerád odpustím, protože takhle vtipně a svěže napsané dobrodružství není v seriálu zrovna obvyklé. Je jednu výtku mám - doufal jsem, že se do děje zapojí i víc členů posádky. Takový Tuvok by pozvedl zábavnost ještě o level nahoru. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smysl této epizody je jasný odpad. Opět nejde vypnout simulátor, protože "controls are offline" a nikdo se dál nesnaží to vypnout. Nicméně černobílé záběry z parodie na Flash Gordona jsou zábavné, hlavně samotný Chaotica. Chápu tu touhu natočit parodii, ale její zakomponování do Voyageru bylo tragické. Přitom v DS9 to s Bondem zvládli na jedničku. Dal bych možná i za tři, ale neustálé omílání holoepizod, kde nejde vypnout simulace už hodně nudí. BTW Je tohle skutečně úplně první epizoda, která prolamuje třicetileté tabu a připouští existenci záchodů ve Star Treku? ()

Reklama

Reklama