Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janeway vypráví posádce příběh o jejím předkovi Shannon O'Donnell. Ta se o Vánocích roku 2000 vydala do Portage Creek v Indianě, kde se má na Nový rok slavnostně otevřít Millennium Gate. Setkává se tam s Henrym a Jasonem Janewayovými. Henry vlastní knihkupectví, které upadá kvůli nástupu počítačů. Henry je proti Millennium Gate a dává to patřičně najevo. Shannon se mu v jeho boji pokusí pomoc... (Varan)

(více)

Recenze (7)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

moralne posolstvo za cenu zlata. okrem toho, ze ide o priam marxisticku stereotypizaciu konzervativcov a progresivcov, janeway cisto nahodou zistila, ze jedna jej predchodkyna ukecala za lakavu proviziu svojho darcu spermii, aby sa vzdal rodinneho podniku a uvolnil budovu kdesi v povabnom historickom mestecku buldozerom, ktorych klienti sa rozhodli postavit intergalakticke tesco. ako ked sa za komunizmu polovica bratislavskeho stareho mesta zburala v prospech mostu SNP. holt, kazdy si najdeme nejakeho kokota v rodokmeni, pripadne nim sme... ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý odpad, tohle nemá ve Star Treku co pohledávat. Ani samotný příběh bez smyslu o bezvýznamné gerontofilce není nijak zajímavý a jak to dopadne vykecali už na začátku. Ty tři vtipy (kupodivu dva od Neelixe) to fakt nezachrání. Nejzajímavější na tomhle díle je to, že ty anglické titulky, co jsem k tomu stáhl, vytvořil nějaký Čech. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama