Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry, Doctor a Timothy Lang jsou transportováni na opuštěnou planetu, kde nalézají formu života. Jedná se o přístroj, který si je sám sebe vědom a prosí výsadek o pomoc. Z testů se dozvídají, že se jedná o zbraň. Zbrani se podaří napojit na systémy lodě a také se napojit na Doctora. Potřebuje Voyager, aby zničil nepřátele, jak mu bylo rozkázáno. Pokud se ho někdo pokusí zastavit, vybuchne spolu s Voyagerem... (Varan)

(více)

Recenze (8)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda už ve VOY jednou byla, byla lépe zpracovaná, napínavější a měla uspokojivější konec. Morální integrita kapitána Janeway občas přechází až do stupidity. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani Sedmá ani blonďatá kormidelnice nenažhaví Kima tak jako kapitánské křeslo. V takovém opojení udělá takovou věc, za kterou by ho doživotně měli vyhodit ze Star Fleet. Bohužel se to neubírá stylem Čísla 5. Nakonec ale to nejhorší na epizodě je to, že je to recyklát pouze tří let staré epizody Dreadnought. To nejlepší je ten veselý mimozemšťan, ale Katka by zase radši nechala zničit celou svou posádku, než dát někomu zbraň. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vziat len tak nejaku "vec" na palubu a nepreskumat ju najprv? ale no... inak, pekny pokus o zdramatizovane kopirovanie kultovej sceny z dark star, kde posadka vedie filozoficke diskusie s omylom aktivovanou bombou. ale chaby. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To repetetivní řvaní bylo po chvíli už dost monotónně otravný. Jinak to je dost copy-pasta s02e17 Dreadnoughtu, kterej byl ale vlastně udělanej tak nějak líp - bez cucprst problémů na všechna řešení, kolovrátkovejch dialogů, s uvěřitelnějšíma sázkama, smysluplnější úrovní AI... ironie je že ten díl centruje Picarda jako herce, ale vlastně mu nedává nijak moc na hraní. ()

Reklama

Reklama