Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmá odhalí nezvané hosty. Malé mušky se totiž usídlily v systémech Voyageru a tropí tam paseku. To ale nic není. Voyager se setkává z cizí technologií vyvolávající gravitonové vlny. Podle Tashe (mimozemšťana) má zařízení loď vymrštit o stovky až tisíce světelných let dál. Janeway je přístrojem fascinována a chce Tashovi pomoc při opravách. Sedmá ale zjistí, že Tash něco skrývá... (Varan)

(více)

Recenze (8)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 60% dílu mě dodnes baví. To jak sedmička vyplodí 2 teorie spiknutí a kpt. a 1. důstojníkovi řekne každému zrcadlově upravenou verzi tak, že je málem zblbne. To mě prostě baví. Plus za to, jak ze sebe rychle chrlí ta hvězdná data a jak na chodbě osočí z konspirace i malou a z 99,9% otravnou (a to jste tu ´´herečku´´ neviděli v sitcomu Reba, tam by jste ji ve vteřině oddělali) Naomi Divokou. Mohla ji rovnou urvati palici a byl by to plný počet. Ha! Ale stejně, co ten detail na ten tažný paprsek, při výbuchu Správcovi stanice? Mysteriózní :) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad hezkej, ale to by to konspirační blábolení muselo znít aspoň trochu uvěřitelně (a závěr by nesměl bejt tak laciná tuctovka). A ten díl by se tomu musel věnovat místo toho aby ho byla půlka zabitá blbostma. ()

Reklama

Reklama