Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známý zmatkař Barclay pracuje na projektu Pathfinderu. Jeho cílem je komunikace s posádkou Voyageru v delta kvadrantu. Je tím tak posedlý, že si přestavuje, že je oslavovaným členem posádky. To mu velmi komplikuje soukromý i pracovní život... (Varan)

Recenze (5)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly kde se objevuje Reginald Barclay jednoduše miluju! Úplně všechny! Ten chlap je neuvěřitelně zábavný! Chodící katastrofa, ale přesto je dokonalý! Navíc se tady ukáže i poradkyně Diana Troi a ten navázaný kontakt je skutečně dojemný. Skvělý díl... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je hrozně zlej díl - v jedinym momentě připomene, jak vedlejší postava v TNG prošla v pár dílech hlubší, rozsáhlejší a zajímavější vývoj, než kdokoliv na Voyageru za pět a půl série - co víc, jak se k tomu vyjma Sedmý nikdo ani neblíží. Ano, je příjemné strávit díl se starými známými postavami, ano, je to dobrej díl na silný 4* - ale bohužel to v důsledku působí mnohem víc jako injectnutej díl TNG než jako díl Voyageru nebo jako cross-over (o kterej se to ne moc úspěšně snaží skrz holodeck) a tvůrci víc připomínají o kolik horší Voyager je, než co jinýho (podobně jako v závěrečnym dílu ENT). Btw. tu je rozbitá kontinuita, Voyager v minulym díle udělal neplánovanej skok o 200 světelných let, takže hodně štěstí s jeho hledánim v delta kvadrantu. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reginald Barclay nebude nikdy normální. Ne že bych mu to vyčítal. Pathfinder je výborná epizoda, otevírající nové možnosti ve vyprávění příběhu ztracené - a znovu nalezené posádky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama