Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otravná rasa Qomarů pobývá na Voyageru. Stále si na něco stěžují, dokud se jim nezalíbí skladby, které Doctor začne zpívat. Jsou tím ohromeni natolik, že vymění jejich technologii za Doctorův zpěv. Doctorovi to stoupne do hlavy a začne zanedbávat povinnosti na Voyageru... (Varan)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta rasa pidižvíků je tak otravná a samolibá, že si Doktora zaslouží. Robert Picardo ovšem svou postavu jedoucí na egotripu zahrál s takovou bravurou, že je i tak sympaťák. Á propos, Doktorův program očividně zkopírovat nejde. Kdyby to šlo, tak by si dávno vytvořili zdravotnický personál, a Tom Paris by nemusel otročit na ošetřovně. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci dělají celkem nepochopitelnou kovbojku kolem kopie Doktora, kterou samozřejmě udělat lze (Living Witness), ale oni se nám snaží namluvit opak... V tomto světle je druhá polovina dílu úplná kokotina... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka tradičně zábavná, po "doktorsku", tentokrát sekunduje B'elanna. Pak přijde to totálně nesmyslné rozhodnutí. Jak už bylo v epizodě Silent Witness, program samozřejmě lze bez problémů duplikovat. A i kdyby ne, mohli by spustit původni EMH. Následuje deset minut totálních blbostí a "morálního dilema", naštěstí to nakonec vyřeší logicky Qomariané sami (takže aspoň za 2*) ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmyslnost a nekonzistence Doktora tu je vytočená přes konec ciferníku, stranou Doktora je epizoda totálně o ničem, resp. se snaží bejt trapně vtipná, ale vlastně neni ani vtipná, zato je narvaná otravnejma emzákama co nevim jestli sou příšernějc napsaný nebo zahraný a co by byli totální cringe i v TOSce. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama