Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom, Chakotay, Harry a Neelix se vrací z výsadku. B'Ellana pro Toma připraví překvapení – vlastnoručně pro něj sestrojila televizor z roku 1956. Po několika zhlédnutých pořadech je Tom překvapen, když v televizi uvidí sám sebe. Hned poté se objeví na bitevním poli. Stejná věc se stane Harrymu. Během prohlídky průlezů začne mít pocit, že po něm někdo jde. Neelix a Chakotay začnou prožívat stejné zážitky. Proč se to děje? (Varan)

(více)

Recenze (5)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediná sekunda ledního hokeje ve Star Treku! A tím pozitiva končí a začíná recyklace dílu Remember (se špetkou Nemesis). Díky názvu epizody byla pointa jasná po deseti minutách. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zoufalá 1* - možná by to fungovalo líp (aspoň trochu), kdyby název dílu nevyspoiloval úplně všechno hned z kraje. I tak ale - ta background story byla naprosto nezajímavej bullshit, ten patos v závěru dost křeč - nápad tam byl, ale zpracování je tristní (resp. ještě tristnější, než je u Voyageru zvykem). (btw. s03e06 Remember má podobnej nápad a i když sama nezáří, tak jako proti tomuhle...) ()

Reklama

Reklama