Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako zdroj rozptýlení se posádce naskytne podívaná na vesmírný ring. Pravidla jsou prostá – vyhrává silnější. Celé to nabere na obrátkách, když pořadatelé zápasu unesou Tuvoka a Sedmou a donutí je bojovat proti určitým bojovníkům... (Varan)

Recenze (8)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Recyklace herců z DS9 a role Rocka je opravdu to jediné zajímavé na celé epizodě. Dwayne Johnson stále ještě čekal na svou první filmovou roli, ale i v téhle maličké seriálové zanechal dobrý dojem. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herci důležitých vedlejších postav DS9 Jeffrey Combs (Weyoun, Brunt) a J.G: Hertzler (Martok) se už nudili, tak jim VOY věnoval taky jednu epizodu. No hrají prakticky totožné postavy co v DS9, jen s jiným maskováním. A k tomu Dwayne Johnson. Sice poněkud klišé, jak je modelka nejchytřejší, a navíc každého stříská, v bojových scénách jí totiž najednou narostou ramena (body double Dana Hee hrála i tu první bojovnici), ale na obě herečky se kouká dobře. Pěkný dvojsmysl, když Combs přejíždí Sedmé hrudník nějakým sensorem, a říká Borgy vylepšená fyziologie. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch tuctovejch recyklačních zápletek co je vždycky lepší nepoužít. Totálně předvídatelná, totálně nenápaditě nudná a ničim nezajímavá. Třetí díl v řadě kde mezi odpadem a 1* rozhoduju hodem mince. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl který je v nějaké podobě v každém sci-fi. Tady je docela zajímavý hereckým obsazením. Dwaina jsem kdysi asi přehlédl, nebo ještě nebyl tolik známý, abych si ho všimnul. Herci z DS9 jsou jen tak na okraj. Sedmá je k sežrání i ve skafandru, ale tady má opět tradiční obleček a sluší ji to i v boji (přesto, že je dublovaná)! ()

Bynk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A další prieskumný čln v tahu... Teraz už chápem čo stále robí zvyšných 100 členov posádky Voyageru v podpalubí. Vyrábajú nové a nové člny pre svojich dôstojnikov. :-) ()

Reklama

Reklama