Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager zachytí nouzový signál od poručíka Lyndsay Ballardové, která má být mrtvá. Kapitánce vysvětlí, kde byla a co se dělo. Kapitánka svolí a nechá Ballardovou na lodi. Vše se zdá normální, dokud se neobjeví jeden starý známý Ballardové. Sedmá mezitím řeší rebelii nových členů posádky Voyageru, kteří chtějí dělat, co je baví... (Varan)

(více)

Recenze (6)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase nějaká praporčice, co byla kdysi zabitá, ačkoli o ní před tím žádná zmínka nebyla a dokonce dohnala Voyager po všech těch skocích (třeba katapult). Námět by nebyl ani takový problém, kdyby u toho nebyl Kim, který ještě vyčítá její oživení. Za něj jedna * dolů a druhá za zbytečné a otravné děcka. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinuje mě jak ostatní rasy cestují po vesmíru jedna radost, když Voyager se na každý světelný rok tak nadře. Dožene je obchodník s talaxianským kořením, divná rasa uctívající plazmatické bytosti i mrtvá členka posádky - to jenom abych zmínil případy z aktuální sezóny. Zápletka je celkově nic moc. Změny v biologii jsou jedna věc, ale osobnost jiná. Sedmá se osvobodila z větší hrůzy a nekleje borgsky. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konvertovat cizí mrtvoly - žhavý favoriti do soutěže o rasu s nejdementnější reprodukční strategií. Plus to tlačení do samoúčelný křečovitý romance. A absurdně vyhrocenej závěr s naprosto nelogickou přestřelkou. A Sedmá, co byla nucneně kvalifikovaná na učitelku podle logiky, že byla taky Borg, tak zvládne Borgata (Borgžata? Borgíčky? whatever.) Ach jo. Jako... jo, byl to slabej námět, ale mělo to nápad a snažilo se to a kdo neriskuje nic zajímavýho nevytvoří - škoda ale, že to i tak dopadlo jako u Voyageru vždycky, tj. i z toho mála potenciálu co tam byl naprosto promarněně, tak si to ty aspoň slabý 2* zaslouží. Asi. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady něco smrdí. A není to mrtvola. Ballardová prý byla zabita před 3 lety Hirogeny, kdy se s nimi ještě posádka Vojádžeru nesetkala? Hmm. Sekla se o rok. Vedlejší linka s borgskými haranty je na pytel. Icheba nepočítám. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama