Reklama

Reklama

Obsahy(1)

William Telfer, Mortimera Harren a Tal Celes podle Sedmé vybočují z řady. Janeway se s nimi vydá na průzkum protohvězd a chce v nich probudit jejich potenciál. Nebude to však tak lehké, jak si myslela... (Varan)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár moc pěkných vizuálních záběrů. Plus, okno na spodku trupu, ze kterého čučí pan Mortimer a které jsme dosud a vůbec nikdy při všech těch bitkách z růz. úhlů, neviděli, heh. Ale prorážeti ho extra do svého modelu tedy k vůli tomu, nebudu. Stačí ty 4 další poklopy (které na pův. pláncích nejsou a též se objevili až mnohem později) záchr. modulů kousek za můstkem.;-) A ta trojka vyděděnců (rozuměj normálních lidí, které obvykle potkáváte jako kulisu na chodbách a tak) taky ok. No prostě další střípek k tématu Lower decks.;) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbil se mi "průlet" lodí, koncept i ponaučení. Jen kdyby ten děj dával alespoň trochu smysl. Alespoň se část ztracené trojice časem vrátila v dalších epizodách, takže se dá říci, že se mise povedla. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to bylo tak milounké, teta Katka je tak hodná. Vůbec jsem nečekal, co se stane a jak to dopadne, nikdo totiž neměl červené triko. No a taky by se ta epizoda asi jmenovala jinak. Doporučuju úplně přeskočit první půlku. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych tomu tak hrozně rád chtěl dát víc než 2*, já mám tyhle "lower decks" epizody a outcast postavy rád. Ale prostě to nejde. a) to bylo naprosto šablonový klišé, b) to jak náhodou zrovna narazí na to co jednotlivé postavy děsí a potkává byla samoúčelná křeč, c) celej děj je bullshit cucprst bez věsvětlení nebo logiky... a d) WTF kurva ten závěr? Postava jedná proti celej díl ustanovovanýmu charakteru a... well ten konec byl fakt lacinej. Jediný co tomu chybělo do totálního kýče byl závěrečnej záběr na ty tři společně u stolu v kantýně :( Tohle maj bejt 4-5* epizody (Babylon 5 s05e04 A view from the Galery FTW! TNG s07e15 Lower decks, SG SG1 s06e08 The Other Guys, ...), místo toho mám dojem že sem to těma 2* ještě o +1* přecenil :( ()

Reklama

Reklama