Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Senzory Voyageru zachytí podivné výboje. Čím blíže se dostávají ke zdroji, tím více údajů získávají. Třeba to, že výboje mají na svědomí velmi silné střely. Sedmá se tak rozhodne vylepšit senzory tak, aby příští střelu zaznamenaly ještě před příletem. Jenže Sedmá se taky chce věnovat sobě. (Varan)

Recenze (7)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holopaluba... Až tohle někdo doopravdy vymyslí, tak si nedělám iluze k čemu všemu se to začne používat... Sedmá v červeném, OuKej! Jen mi tam k ní ani trochu nesedí ten nejstarší na palubě "akučimoja, co je daleko od kostí"! Prostě ne!! Příběh samotný, taky nic extra. Tady se už naflákalo chyb, které nikdo neřešil a najednou to musí mít vlastní díl... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další holonesmysl. Mimochodem, jak dokáže najednou holosimulace zakrýt impantát a odkrýt kozy? Doteď si do simulátoru nosili vlastní oblečení, i když to byla hokejová výstroj. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ocividne si konecne vrzla (naisto?) aj seven. sice len s hologramom, ale dosiahla tak len standardny benchmark posadky voyageru. holodeck musi byt priam zaneseny od ejakulatov a roznych pohlavnych sekretov... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama