Reklama

Reklama

USA, (1996–1997), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Jennifer Lien, Robert Duncan McNeill, Ethan Phillips, Robert Picardo, Tim Russ, Garrett Wang, Sarah Silverman (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (3)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V s02 Voyager klesnul na dno Star treku a v s03 ho vesele dál škrábe. Trochu míň odpadů a 1*, o to míň dílů co by nebyly nuda (s02 7 legitimně dobrejch dílů na 26, s03 5 když u dvou hodně přivřu oko - takže vlastně 3 - !!). Pokračují shity typu "letíme dva roky pryč, pořád potkáváme ty samý kokoty a Neelix pořád ví kde sme a má tu kamarády" (nakonec adresováno, ale příliš pozdě), předvídatelnost a neuvěřitelný tudíž dramaticky nefunkční sázky posílaj díly do neskutečný úmornosti, je tu absence jakékoliv stálé linky, včetně těch co tam patří (jakékoliv pnutí nebo vývoj postav na palubě - plus perla totálně WTF rozchodu Kes s Neelixem kterýho si divák ani nemá šanci všimnout protože se stane skrz emzácký posednutí, ale pak zůstane v platnosti, lol). Jsou tu nějaké SF zápletky, ale obvykle dost nezvládnuté a blbě zpracované (čest výjimkám). Janeway vesele pokračuje ve snaze vyhrát nad Archerem titul nejhoršího možného star trek kapitána. "Enterprise" si vedle tohodle (a závěru DS9) svůj fanovský titul "toho špatného star treku" fakt nezaslouží. ()

Reklama

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Raketoplán, ve kterém na začátku epizody letí kapitánka Janewayová (Kate Mulgrew) a Chakotay (Robert Beltran), se nazývá Sacajawea. Je pojmenovaný po šošonské indiánce, která byla tlumočnicí a průvodkyní v expedici Lewise a Clarka v letech 1804-1806. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama