Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná byznysmenka Naina (Taapsee Pannu) je obviněna z vraždy svého milence. Prohlašuje se za nevinnou, ačkoli důkazy a svědectví jasně hovoří v její neprospěch. Najme si pro špičkového advokáta Badala (Amitabh Bachchan), který za svou kariéru dosud žádný spor neprohrál. Když mu detailně popisuje svůj příběh, díky Badalově neobyčejné všímavosti a důvtipu začnou na povrch vyplývat děsivé skutečnosti. Thriller postavený na překvapivých zvratech je oficiálním remakem španělského snímku Contratiempo (2017). (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto nevidel pôvodnú španielsku verziu Contratiempo, bude nadšený. Pretože ten film je špička. Kto ho videl, aj tak si užije. Indovia nezmenili nič len zamenili pohlavia, inak je scenár ten istý. Ale na čo meniť dokonalosť? Nižšie hodnotenie filmu sa dá priradiť práve tejto skutočnosti, inak by mal cez 80%. Avšak aj veľké americké filmy sú z veľkej časti ázijské prerábky, tak prečo kvôli tomu znižovať hodnotenie? ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Absolútna kopia filmu z roku 2016. Nič viac nič menej dokonca aj dialogy sú rovnaké akurát je to z iného pohľadu pohlavia čiže ak poznáte predošlý film je toto zbytočnosť pozerať ()

Reklama

Reklama