Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál plný tajemství z pera Harlana Cobena. Pětiletý Jesse se ztratí, po 20 letech je však jeho DNA objevena na místě zločinu... V roce 1995 zmizel pětiletý Jesse Wells, když si hrál se starším bratrem Markem a třemi kamarády. O dvacet let později vyšetřuje jeden z těchto kamarádů, detektiv Danny Kenwood, vraždu prostitutky Alice Greenové a Jesseho DNA objeví na místě činu. Řekne o tom Markovi, nyní právníkovi, i zbývajícím kamarádům, lékařce Pru a Sladeovi, který provozuje azylový dům pro bezdomovce. Usvědčený vrah dětí Jakob Marosi se kdysi k Jesseho vraždě přiznal a nyní, když ho Mark navštíví ve vězení, trvá na své výpovědi. Slade se setká s mladou ženou Gemmou Morganovou, která se pět let pohřešovala a nyní tvrdí, že ji drželi společně s jinými ženami. Její přítomnost ale rozrušuje Sladovu kolegyni Brit. Slade absolvuje záhadné setkání v hotelovém pokoji. Danny pronásleduje muže podezřelého z vraždy. Mohl by to být Jesse. (Filmbox)

(více)

Recenze (9)

dalia 

všechny recenze uživatele

Napínavý seriál s pro mne překvapivým rozuzlením. Dobré herecké výkony a působivá atmosféra. Přiznám se ale, že jsem se hůře orientovala v "bočních" dějových liniích, hlavně okolo Seleniny vraždy, Alexy a spol. Tyto linie při zpětném pohledu až příliš komplikovaly děj a vlastně pro něj ani nebyly nijak zvlášť důležité. Přesto jsem si seriál užila a udržel mne v napětí od začátku do konce. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Vcelku vkusný, jednoduchý základní příběh. Ale těch zbytečných zajíců, které autoři honili, některé ani nedostihli, jiné sice ano, ale ukázali se jako úplně zbyteční. Boční a vedlejší linie zaplevelující vyprávění spoustou zbytečných osob, zápletek a motivů dělají ze seriálu vyjma posledních dvou dílů nepřehledný a chvílemi obtížně sledovatelný galimatyáš. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes jasné znění hlavní zápletky, minimálně do půlky překombinované, vršící spoustu zbytečných podzápletek s celou řadou postav, které začnou dávat smysl až někdy v poslední třetině, která jinak přeplácaný a ne úplně dobře natočený seriál, trochu vytáhne. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě temný kriminální seriál 1)  s mysteriózním laděním kamery i režie._____ 1) Především mě u seriálu drželi zajímaví charismatičtí chlapi: 31letý Tom Cullen (právník Marc), 36letý O.T.Fagbenle (vyšetřovatel Daniel), Martin McCreadie (policista Karl), 26letý Tom Brittney (policista Ken), 44letý Jonathan Kerrigan (žárlivec Stuart) a 40letý svěže vyhlížející Lee Ingleby (Slade)._____ 2) Děsivý thriller končí jako rodinné melodrama, za které by se nemusela stydět ani Rosamunde Pilcherová. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Gut seriál. Děj rychle odsýpá a zbytečně se nechodí kolem horké kaše. Závěr trošku přeslazený. Zajímavé postavy: Danny Kenwood, Ray Kenwood, Slade, Jákob Marosi a Ally Caine. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Broadchurch? No dejme tomu. True detective? Ani náhodou. Slušná "detektivka" od H. Cobena (má dobré knihy), která je trochu překombinovaná, a ne že ne! Zbytečně, na škodu věci, moc postav, které s tím nemají co dělat. Dle mého. A "pomoc" divákovi v posledních dílech jak to která postava viděla nebo udělala, zpětným přehráním děje... buď nemělo být nebo mělo být od prvních dílů. Nelogičnost chování některých hlavních postav v posledních dílech. Největší problém jsem měl s lokalizací děje. Seriál se jeví jako ryze americký, i chování postav mě to ukazovalo. Že je to v UK jsem se dozvěděl, "když mluvila o tom že žila v Americe a vrátila se". Ale doporučuji. Dobré. 75%. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Nejdříve musí reagovat na komentář uživatele "akashisko" 1) Na 100% nejde o kriminálku stylu Broadchurch nebo True Detective. 2) Odhad rozuzlení po třetí epizodě je sebestředná hloupost. Ale i kdyby jste byli tak geniální, tak se určitě nemusíte obávat, že se po třetí epizodě začnete nudit, když už jako, že všechno víte. 3) Nemyslím si, že děj je překombinovaný, jako tomu bývá u některých severských detektivek poslední doby. Jen si je třeba zvyknout na způsob vyprávění a být pozorný na postavy. A pak naprosto souhlasím s hereckým obsazením, které se povedlo a sedí, a také za to, že děj se odehrává jinde než v Londýně. Samozřejmě, že to má i slabší chvilky, zejména u postavy Pru v posledních 2 dílech, a ještě pár věciček, ale to bych už spoileroval. Celkově ale jasné 4 hvězdičky a 80%. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Za sebe musím říct, že mě to rozhodně chytlo a bavilo. Narozdíl od jiných jsem byl na konci překvapenej rozuzlením. Napínavé, dobře obsazené, skvělá hudba i lokace.... V pohodě 80% ()

Reklama

Reklama