Reklama

Reklama

Star Trek: Enterprise - Série 4

(série)
USA, (2004–2005), 15 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Scott Bakula, John Billingsley, Jolene Blalock, Dominic Keating, Anthony Montgomery, Linda Park, Connor Trinneer, Gary Graham, Jeffrey Combs, Eric Pierpoint (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (3)

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Asi nejlepší série. Poslední díl je bohužel hodně špatný. Neznám podrobnosti ale přijde mi že seriál byl ukončen předčasně spoustu věcí bohuzel nedodělaných. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabý 2* (1 odpad, 10x1*, 7x2*, 3x3* a 1x4* - ale hodně z toho slabý a na hraně toho mít o * míň). Naštěstí se to odvrátilo pryč od tý zvrácený non-trekový s03 - dokonce si to zkusilo najít novou polohu jako série tvořená dvoj- a trojdílama, což bylo zajímavý a dokonce částečně funkční - bohužel tvůrci toho nezvládli vymyslet dost, takže ty dvoj a trojdíly působí hrozně rozplizle. K tomu obvykle nic moc náměty a nadále děsivě předvídatelné provedení obvykle v tom nejnudnějším možném způsobu. Neni to "dojezd DS9" špatný - ale je to vlastně spíš špatný. Fakt, že v SF žánru zvládnou scénáristům dojít nápady a šťáva mě nikdy nepřestane fascinovat. ()

Galerie (221)

Zajímavosti (2)

  • Vesmírná loď Enterprise-D, známá zejména ze seriálu: Star Trek: The Next Generation (od r. 1987) a z filmu Star Trek VII: Generations (1994), se po 10 letech znovu objeví na obrazovce v seriálu Star Trek Enterprise. Můžeme si ji vychutnat v závěrečné epizodě čtvrté série (a celého seriálu) "These are The Voyages..." (Honzíno)

Reklama

Reklama