Reklama

Reklama

Tellaritský lovec odměn zajme Archera a chce jej předat Klingonům. (SkyShowtime)

Recenze (6)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autoři ENT maj zjevně sexuální fetiš z vězení a zajatectví. Bohužel zjevně postrádaj schopnost udělat v tom tématu cokoliv co by nebylo totálně generický, předvídatelný a nudný. Aby to kompenzovali, tak dostaneme celou B-story o tom jak se T'Pol zase patlá po celym těle dezinfekčnim gelíčkem, protože ve 22. století zjevně nemaj sprchy a aby to nebylo samo dost laciný tak k tomu ještě dostane záchvat nadrženosti z nemoci. Klingony co sou zase za debily co ani nedodržej slovo už netřeba komentovat. Možná by to bylo na 1*, ale zaprvé ta děsná repetetivnost, zadruhý sem byl myslim už několikrát naopak shovívavej, takže fuck it. ()

Reklama

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D tady by se video z Nosáčů fakt hodilo :-D ...ale zaráží mě slabá odvaha tvůrců, to vyřešit tak říkajíc přírodním způsobem... Flox se vysloveně nabízel se svou volnou sexuální kulturou, případně kdokoliv... Ve VOY to Tuvok vyřešil simulátorem, tady to mohli dotáhnout a někdo se měl "obětovat" ;-) trocha kontroverze star treku ještě nikdy neublížila ;-) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl video z Nosáčů, tak tohle by určitě byla první epizoda kam bych se vydal a T'Pol pomohl zachránit. Ještě radši než do epizody Blood Fever, kterou tady kopírujou. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhová linie v karanténí kóji byla trochu laciná, ale proč ne. Hlavní příběh o uneseném kapitánovi snesl příšnější měřítka. S Klingony si neradno zahrávat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama