Reklama

Reklama

Pokus o využití xindského podvesmírného koridoru přivede Enterprise k bizarnímu střetu. (SkyShowtime)

Recenze (4)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z dějových odboček oddalujících nevyhnutelné. Z tématu šlo určitě vytřískat víc, protože kromě konfrontace T'Pol vs T'Pol nezanechalo setkání silnější dojem. Čekal bych že za tu dobu udělá posádka výraznější technologický skok. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi podobný námět byl už v DS9, ale tady je přece jen lépe zpracovaný. Teda až na tu vatu jako výplň (T'Pol+Tucker). Ani tady si s nesmyslností časového paradoxu hlavu nelámou. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nobody gives a shit" je bohužel heslo propojující všechny s03 fillery (plus nemálo story dílů). Časovej paradox bez důvodu, sdělení nebo pointy, s dramatem k postavám, co sou všem u prdele, protože deklarace, že to je něčí budoucí dítě žádnej dojem neudělá. Na i symbolickou logiku cestování v čase Enterprise z vysoka jebe od začátku, v tomhle díle už zcela teatrálně. Trip T'Pol shipping násilnej a otravnej jako vždycky, fakt že "emotivnost" scénáristi neuměj ukázat jinak než ubrečenym fňukánim nebo agresivnim vztekem řiká hodně o scénáristech, bohužel, a všechno je samozřejmě tradičně zoufale předvídatelný. Technicky to je tuctově špatnej 1* díl, ODPAD za to, jak se u toho už strašlivě otráveně NUDIM. ()

Reklama

Reklama