Reklama

Reklama

V zrcadlovém vesmíru přebírá Archer od Tholianů loď Defiant z 23. století. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dodnes stále zápasím s tím, co má pro mne větší koule....zda tento ´´film´´ nebo ten tzv. Vulkánský. Gorn je sice poněkud hubený, ale díky aspoň za něj. Po1. ukázaný Tholian (a kteří takto odhalení vystupují i mj. v comics. sérii ST year five) je něco, na co se prostě nezapomíná...včetně uniforem, rozkošně zvrhlého úvodu, který deformuje scénu z ST VIII, geniální znělky (ten chlápek či ženská, zapichující vlajku Impéria na Měsíci je TOP!) a několik zcela nových lokací na lodi tř. Constitution, z čehož jsem před těmi 16 lety, dosti nemohl. A vlastně i dodnes. Jako TOS freak jsem tam vizuálně snad nenašel jedinou chybu. Třeba tam je, kdo ví? Včetně toho téměř přesného naaranžování mrtvol na můstku Defiantu. Rozhodně jeden z absolutních vrcholů tohoto tv s. vůbec. A fakt je to v Zrcadle...Temném. Doslova.  I přes ten useklý konec. Grrr. To měl býti trojdíl. Special quest star Orionka a Tholianská síť, která je oproti TOS verzi superrychle za pár sekund, hehe. A komu to vadí? ;-) P.s. a pro ST zvědouny, tu mám tip...stopněte a poté si zvětšete záběr na monitor, když ´´Hoshi´´ ukazuje ´´Archerovi´´ jeho kurikulum víte. Dozvíte se, co dělal náš Archer po skončení seriálu. Stojí to za to. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třída Constitution vypadala nádherně už v TOSce, a v ENT je snad ještě krásnější. Ze všech Enteprise jsem si k ní vybudoval nejvřelejší vztah, i když posádku mám nejradši tu z Nové generace. Výtky ke druhé epizodě minisérie zůstávají stejné jako u té první. Jenže Zrcadlový vesmír je Zrcadlový vesmír. Pět hvězdiček. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Federation of Fools. Docela zábavné, jen ten počítačový Gorn mi vůbec nesedl, resp. vůbec nevypadal jako ten z TOSky. Jenže, tohle měl být konec? No i tak by to byl lepší konec seriálu než poslední tři zbytečné díly. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej díl Mirrorverse a jedinej kdo má trochu přestřelenou roli co si užívá je Hoshi. Motivy se opakujou z mirrorverse dílů DS9, příběh se zjevně netýká postav z primary-verse a vlastně je dost přímočaře nezajímavej, Archerův našeptavač nevysvětlenej - opět, uniká mi co to mělo říct, je to špatně udělanej Mirrorverse jen pro Mirrorverse a snaha utáhnout tak fanoušky rozvařenou nudlí. 1* za gornma a za ty uniformy (a uniformy). ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když ten zrcadlový vesmír je tak vděčný... Namíchat ho s Tholianskou sítí, přidat Gorna a podívat se ještě k tomu na klasickou loď Federace – krása. Tohle se podařilo, včetně upravené úvodní verze titulků. Jen konec se dopisoval až v Discovery. ()

Reklama

Reklama