Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyler (Ricardo Hurtado) to se svými průšvihy už vážně přehnal, takže se teď musí dát trochu dohromady a strávit léto v elitním programu pro mladé záchranáře. (Netflix)

Recenze (7)

Stoctyrec124 

všechny recenze uživatele

Je to parodie na Pobřežní hlídku s Dwaynem Johnsonem a Zacem Efronem, ale má to dobrou myšlenku. Jinak v celkovém pohledu je to blbost. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obyčejní teenagerská plážová komedie má ztřeštěný humor. Malibu Rescue má dostatek dětí, aby jste si připomněli vaše předpubertální časy. A herci jsou natolik přitažliví než aby jste odešli do jiného pokoje a nechali se vaše děti dívat samotné. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Skupina detí z údolia Valley prichádza do programu pre mladých plavčíkov na pláži Malibu v Los Angeles s cieľom absolvovať dvojtýždňovi kurz mladých záchranarov...úvod k seriálu Baywatch pre teenagerov, ktorému zodpovedá dej a najmä humor, povinný záber na tenisky Vans je zhruba v 3 minúte a celý príbeh je natočený tak, že by mohol zaujať aj rodičov detí snáď do 14 rokov. Strih a kamera si pozornosť zaslúžia, nie je to odfláknuté, problémom je však scénar. Ten je však prispôsobený predovšetkým cieľovej skupine a také obrovské množstvo hlupákov pohromade sa často nevidí. Účel to však splniť dokázalo, tých 69 minút je využitých naplno. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od ukončení seriálu ´Baywatch´ již uběhla hodně dlouhá doba a tak si zřejmě Netflix řekl, že by nebylo naškodu něco takovéto zase vzkřísit. Stalo se, avšak přeci jen poněkud jinak. Pilotní film k připravované osmidílné sérii klasicky představuje, jak bude celý koncept vypadat. A tak tu máme opět Kalifornii, Malibu Beach, množství teenagerů a soutěž o nejlepšího plavčíka. Za zajímavost stojí, že tam, kde jsme byli v ´Baywatch´ zvyklí vidět Davida Hasselhoffa, tady uvidíme Iana Zieringa. Léto, písek, voda, mořský vzduch, sportovní duch, soutěživá nevraživost a… A hlavně humor. Natáčení probíhalo samozřejmě v exteriérech, ale co se týče humoru, jde o typický starý dobrý sitcom. Jedná se tedy po všech směrech o ryze rodinnou podívanou, kde se přehrává, v rámci humoru přestřeluje a vůbec občas dělají nelogické skopičiny. Zábava je uspokojivá, nefekální a celkově v rámci televizní zábavy vcelku i přívětivě odpočinková. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj o partě teenagerů, kteří dělají kurz na plavčíky. Samozřejmě je tam jiné družstvo toužící po vítězství, ale nakonec to dobře dopadne. Nečekejte žádná houpající prsa, ani obtažené plavky, je to rodinný film pro mladší publikum. ()

Reklama

Reklama