Reklama

Reklama

Rodina Sopránů - Série 4

(série)
USA, 2002, 12 h 17 min (Minutáž: 48–72 min)

Tvůrci:

David Chase

Hrají:

James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler, Jamie-Lynn Sigler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tony sa zamiluje do koňa, Johnny Sack je urazený a chce si naplniť ambície, Ralphie provokuje, Paulie cíti hlbokú krivdu, ktorá je vyriešená vtipným spôsobom a Adriana sa vyvíja tým, že sa dostala do problémov. Dočkáme sa morbídneho zbavovania sa tela, vytvorí sa zakázaný vzťah s istou manželkou, rieši sa závislosť a problémy sa stupňujú až do konca. Celý čas opäť kvalitné hlášky, ktoré si nestíhate všetky pamätať, vývoj postáv, kvlaitná dráma, násilie a akcia. Výborná séria. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"That’s the whole purpose for people like me. To inspire people like you. So is the trouble with you Americans. You expect nothing bad ever to happen, when the rest of the World expects only bad to happen. And they’re not disappointed. You have everything! And still you complain. You lie in couches, and bitch to a psychiatrist. You’ve got too much time to think about yourselves." ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší série, ale pořád velice kvalitní a konzistentní podívaná. Jsou tady dvě ohromně silné epizody, devátá a poslední (v níž Edie Falco podává fakt neskutečný výkon, jimž zastiňuje i spolehlivě fantastického Gandolfiniho), taky se mi fakt hodně líbila desátá, kde se řešila hlavně Christopherova závislost (ta intervention scéna byla absolutně dokonalá). Něteré dějové linky mě ale až tak nebraly a tomu nejlepšímu ze sérií minulých se tu vyrovná jen málo. O žádné zklamání ale ani v nejmenším nejde a něco mi říká, že se v případě Sopranos ani nikdy nedostaví. 9/10 ()

Galerie (97)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl opakovaně kritizován, že vrhá špatné světlo na italo-americkou populaci. Té se proto věnuje tato epizoda. (Sony1994)

Reklama

Reklama