Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dosavadní mafiánský don Giacomo „Jackie“ April je na tom moc špatně. Umírá na rakovinu. Tony musí začít bojovat o moc s Juniorem, i když o konflikt vlastně nestojí. Konečně se mu podaří umístit Livii do domu pro seniory, přestože matka je proti. Když někdo ukradne auto, jež patří učiteli jeho syna Anthonyho, vyšle své lidi, aby vůz našli a vrátili. Christopher a Brendan se chopí pochybné iniciativy ohledně nákladního auta plného DVD, ale jejich plán ztroskotá. Akce však pořádně rozzlobí Juniora. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhý díl mě oslovil podstatně více. Konečně jsem se naladil na vlnu tamního dosti svérázného suchého a lehoulince černého humoru s jemným cynickým odérem. Děj má nesmírně svižný střih. Stále se něco jede a celkem si užívám sledovat běžný život těch poblblých Taliánů, kteří mají pocit, že jim patří svět. Scéna s kamionem byla úplně libová. [75 %] ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trable s rodinou, problémy s byznysem, neutuchající panícké ataky. Tony toho má více než dost. Stále mě baví ten cynický podtón. Zlatá éra mafiánů je pryč a nová generace se musí přizpůsobit či vyvinout. Tohle bude jízda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fuckin' expresso, cappuccino. We invented this shit and all these other cocksuckers are gettin' rich off it. And it's not just the money. It's a pride thing. All our food: pizza, calzone, buffalo moozarell', olive oil. These fucks had nothin'. They ate pootsie before we gave them the gift of our cuisine. But this, this is the worst. This expresso shit. " ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a Tonyho mama patrí do starobinca po tom,  čo prešla autom svoju kamarátku. Kamarát Christophera to zase poserie s krádežou talianskych oblekov aj s kamiónom a zhorší vzťahy medzi Tonym a strýkom. Ale najlepší je aj tak úvod  a posedenie mafiánov pri kartách,  pričom sledujú v TV spoveď nejakej mafiánskej krysy. Čierny mafiánsky humor par excellence s odkazom na Godfathera III. Silvio Dante zabil: "Just when I thought I was out, they pulled me back in." ()

junxi91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto mafiánského seriálu se prostě nelze nesmát. Vtipných scén je hodně, ale jedná se o černý humor, vhodný pro cynicky naladěné lidi, jako jsem já. Třeba zbloudilá kulka, která zabila řidiče kamionu s drahými obleky a následné žehlení problémů se strýčkem Juniorem, to mě fakt pobavilo. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You leave Comley Trucking and every other fucking item on this planet that belongs to my uncle Junior, including his hemorrhoid donut, the fuck alone.” Oceňujem opakujúce sa narážky na filmy ako Godfather, ktoré ani v druhej epizóde opäť nechýbali. Kým prvá časť slúžila ako zasvätenie do prostredia a oboznámenie s postavami, druhú som si vyslovene užil. Prepad kamiónu s farebnými nemal chybu... 9/10 ()

Reklama

Reklama