Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jackie April prohraje boj s rakovinou, Tony a jeho parta souhlasí s tím, že dají Juniorovi to, co žádá. Nicméně mají postranní úmysly. Tonymu se zdá o doktorce Melfiové, která není zrovna moc oblečená. Vystrašený Christoper zjistí, že Brendan je po smrti a zařídil to Junior. Tony pošle policistu Vina, který patří k hazardním hráčům a je tudíž jeho člověk, aby zjistil něco víc o životě dr. Melfiové, ale Carmela mu kvůli terapii dává ultimátum. Anthony se porve ve škole a Meadow ještě přilije olej do ohně, když bratrovi prozradí, čím si vydělává na živobytí jejich táta. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vynikající epizoda, která se z větší části vyrovnává se srovnáváním účtů z předešlého dílu. Donu Rakovině konečně zazvonila hraná a tak je třeba zvolit nového šéfa. Těšil jsem se na pořádnou melu, ale proběhlo to ve velmi přátelském duchu. Malý špekáček se konečně dopídí, že jeho tatínek se tak úplně neživí svozem odpadků. Nechybí pořádný mafiánský pohřeb, ale ani spousta scének pro odlehčení atmosféry. Nejvíce mě pobavily zřejmě dosti svérázné metody "špehování". [78 %] ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik zajímavý scén. Syn pochopí, čím se jeho otec vlastně živí a změní se mu svět. Nebo záběr ze strip klubu, kde se holky pohupují do rytmu hudby a Tony u toho sedí u baru a pročítá knihu a tom, jak zacházet se svými staršími příbuznými. Vážné i trochu odlehčené scény vytvářejí skvělou kombinaci. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Jackie Aprile to už ďalej nedal. A musí sa rozhodnúť o novom bossovi. Keďže Tony bojuje s vlastnými démonmi a chce mať pokoj v rodine, prenechá túto úlohu strýkovi. Veď aj tak vie, že o všetkom bude rozhodovať on a jeho crew. ()

Reklama

Reklama